Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 3643 vizualizari

 

Asa e cand nasa e master chef si iti face pofta =))

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei
  • 400 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 1/2 cutie de ciuperci feliate
  • frunze proaspete de busuioc
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot:

Dovleceii se spala bine, se taie in 2 bucati egale, se pastreaza o felita de la fiecare ( pentru a acoperi dupa), se scobeste mijlocul cu grija sa nu se rupa.

Carnea tocata se amesteca impreuna cu condimentele, ceapa tocata marunt si ciupercile taiate bucati mic.

Se umple fiecare bucata de dovlecel, punem o frunza de busuioc si capacelul de dovlecel.

Se asaza in vasul slow cookerului Crock-Pot, se pune cutia de rosii cuburi, frunze de busuioc ,setam functia High pentru 3 h.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L